Android 4.1 Jellybean voor Samsung Galaxy S3 arriveert in Nederland

Hey, kijk nou! Daar is ‘ie dan: de langverwachte update naar Android 4.1 Jellybean voor onze geliefde Samsung Galaxy S3.

De update naar de nieuwste versie van Google's Android besturingssysteem brengt een aantal prettige verbeteringen, waaronder een flink soepelere interface dankzij de nieuwe manier om deze weer te geven. De update is zo'n 277 MB groot, en kan dus het beste geïnstalleerd worden via WiFi verbinding.

Zoals verwacht zien we een aantal belangrijke toevoegingen, zoals Google Now, de eenvoudige modus voor het startscherm, de blokkeermodus en een uitgebreide hulp functie, en een licht aangepast multitask menu. Verder is het opstartmenu uitgebreid met shortcuts voor de geluidsinstellingen. Vooralsnog lijkt de ‘Smart Rotation' functie nog niet aanwezig.

Hiernaast is de interface van onze redactionele Samsung Galaxy S3 inderdaad een stuk vloeiender, dankzij de nieuwe manier waarop Android 4.1 deze weergeeft. Het is echter nog wat te vroeg om conclusies te trekken over de batterijduur na de update.

Lees de reacties (41)

  • In het verleden een aantal keren mijn (toen nog) s2 geupdate en dit leverde keer op keer problemen op. Dramatische verslechtering van de accuduur, vastlopers enz.
    Deze keer wacht ik even af wat de ervaringen zijn van andere gebruikers, mijn s3 doet het immers prima nu :)

    • Na een update moet je accu altijd weer wennen.
      Sowieso is het altijd beter na iedere update even een FR te doen.

    • Dramatis na de update vast lopers start uit zich zelf zwart beeld terwijl het toestel aan staat. en laden duurt ewen.

  • Hier de melding: Toegang tot software updateservice beschikbaar voor gebruikers in volgorde van verzoek. Probeer het later

1 2 3 7
Gerelateerde artikelen