Android 4.1.2 voor Samsung Galaxy S2 uitgelekt

Nog steeds is niet helemaal duidelijk wanneer de Samsung Galaxy S2 een update gaat krijgen naar Android 4.1 – 4.1.2 om precies te zijn – maar wél is er nu echt een vroege firmware versie uitgelekt.

In de opgedoken Android 4.1.2. ROM zien we een hoop features die we al kennen van de Galaxy S3: de Nature UX interface, Smart Stay, Direct Call, en Popup Play. Ook heb je als gebruiker nu de keuze tussen twee startscherm modi: de normale modus, en de eenvoudige modus waarbij de bediening van het toestel nét even wat simpeler en overzichtelijker is gemaakt.

Natuurlijk brengt deze ROM ook Google's ‘Project Butter' naar de Galaxy S2, met als resultaat dat de interface zo soepel werkt als – inderdaad – boter.

De uitgelekte ROM bevestigt wat we eigenlijk al wisten: wat betreft de interface en gebruikerervaring kon deze update wel eens een grotere stap vooruit betekenen dan de update naar Android 4.0, waarbij uiterlijk veel dingen hetzelfde bleven als daarvoor.

Wie het aandurft, kan terecht op SamMobile (HIER) voor de firmware en instructies om deze zelf te flashen.


(via SamMobile)

Lees de reacties (94)

  • Alles doet het goed, alleen ondersteund hij je sim unlock niet waardoor je niet kan bellen. dus weert terug naar ics

  • Ik vind het toch altijd weer bijzonder hoe langzaam en voorzichtig die mensen op al die filmpjes met hun telefoon omgaan, Ook bijzonder hoe blijkbaar iedereen de, idioot langzame, effecten nog aan heeft staan en op zijn minst niet wat sneller heeft gezet. Zo kan je natuurlijk nooit zien of de user interface sneller is geworden,

1 2 3 10
Gerelateerde artikelen