Android 4.0 voor Galaxy Note komt dichterbij

Gisteren dook er een heuse, officiële Android 4.0 ROM op voor de Samsung Galaxy Note – voor de Amerikaanse AT&T versie van het toestel, wel te verstaan. En hoewel deze ROM niet werkt op een Europees toestel – de AT&T Note heeft bijvoorbeeld een LTE internetverbinding – is dit wat ons betreft toch een goed teken. Het geeft namelijk aan hoever de ontwikkeling van de officiële update al is.

Gebruikers die al wel in staat waren de uitgelekte firmware te testen geven aan dat er nog wel ‘bugs' te vinden zijn – het gaat dus niet om de definitieve versie. Ook is deze ROM nog niet voorzien van de beloofde ‘Premium Suite'. Toch zijn er bronnen die beweren dat de definitieve update mogelijk al binnen enkele weken van start zou kunnen gaan. De ervaring met ‘bronnen' en Samsung's updateprocedures leert ons echter dat we pas zekerheid hebben zodra de update daadwerkelijk uitgerold wordt.

(via TheVerge en RootzWiki)

Lees de reacties (11)

  • Word wel tijd, al dat gebrei op onofficiele ics met bugs... en dan komt er misschien ook eindelijk een MIUI versie uit... want voorlopig loopt mij galaxy s met miui nog altijd 4x sneller dan mijn note...

  • @axel

    Hmmm dat is wel vreemd want bij mij loopt de note echt supersnel met de officiele software. Heb hem dan ook nog niet geflasht dat het mij echt goed bevalt zo.
    Hiervoor de galaxy s2 gehad maar de note overtreft hem meer dan zeker

  • Galaxy note loopt idd soepel op de orginele 2.3.6
    Heb ook android 4.0 opgehad, maar zitten idd nog veel fouten in

    Toch is het jammer dat voor zo ''bijzonder'' toestel de updat zo lang duurt!

    Dus SAMSUNG schiet op !!!

    hahaha,

  • Is er al een release datum bekend voor Android 4.0 Ice Cream Sandwitch voor de Galaxy Note?

  • Ik had ergens gelezen dat de 4.0 niet meer of voorloopig niet komt...... Baal hier ook beetje van, aangezien ik vandaag mijn note krijg....

    maja ik zal eerst maar eens kijken of toestel bevalt;) heb nu HTC HD2. daar benk wel klaar mee:P

1 2 3
Gerelateerde artikelen