Android 4.0 voor de ‘branded’ T-Mobile Galaxy S2 beschikbaar

Nadat vorige week al de Android 4.0 update voor de ‘unbranded' Samsung Galaxy S2 in Nederland te installeren was, komt daar vandaag de update voor T-Mobile bij.

Heb jij dus een T-Mobile toestel, maar kon je vorige week nog niet updaten? Dan is de kans groot dat dat nu wél kan 😉

Lees de reacties (94)

    • Zo mega vind ik die papuer update niet, heb nu nog meer gezeik dan ik al had. geef mij maar liever weer die spontane reboots lol.

      ik heb de officiele update van ICS via Kies binnen gekregen, wat zie ik vandaag krijg ik constant errors in me scherm met de melding dat Swype is gestopt??? En slaat die hele telefoon vast, als je dan naar de instellingen of wat dan ook wilt gaan duurt dat +/- 10 sec. per druk op je scherm. Als ik dus bij de instelling van invoer ben duurt het even. Als ik dan dus swype uitzet en gewoon samsung toetsenbord aanzet is me telefoon weer razend snel.

      Erg frustrerend, dus maar eens bellen met samsung of terug naar de shop.

      Iemand anders ook nog deze ervaring na de update?

      greetz,
      DD

  • vorige week bij die update kon ikhem al downloade. en ik heb een abbo bij t-mobile.

    • Mijn galaxy s2 met t mobile geeft nog steeds aan geen update beschikbaar klopt dat wel of kan ik iets anders doen , geprobeerd via kies maar lukt ook niet

  • Een vriend van mij heeft het geïnstalleerd en is niet gelukkig...veel trager dan vroeger en batterij rapper plat...
    Ik wacht nog even op meer reacties vooraleer ik update...

  • Ok, ik heb een branded S2 van T-Mobile maar zowel via Kies als via OTA heb ik nog geen update ontvangen. Het bekende SD kaart verhaal? Die er uithalen en checken...of?

    • Ik heb ook T-mobile branded en ik heb de update al een paar dagen draaien via Kies. Mijn 32gb kaart heeft er altijd gewoon ingezeten?

      • Ik had gewoon te vroeg geroepen... Ik deed even later de check en ineens was de update er... Dikke batterij verbetering...vooral na de reboot toen alle applicaties werden bijgewerkt. Kreeg nog de nodige updates van samsung te downloaden en nu draait alles soepel ... Lekker.

      • Hoe kun je update naar Android 4 via Kies binnenhalen en installeren? Ik kan niets iets vinden wat daarvoor gebruikt moet (gaan) worden.

1 2 3 11
Gerelateerde artikelen