Android 4.0 voor branded Vodafone Galaxy S2 beschikbaar

Need we say more? Na de ‘unbranded' Galaxy S2 en gebruikers van T-Mobile toestellen lijkt het nu voor Vodafone gebruikers – dat wil zeggen met een ‘branded' Vodafone toestel – ook zover: de update is beschikbaar!

Lees de reacties (102)

  • Ice Cream is er, nu het bijbehorende weer nog.
    Loopt binnen via Wifi, met KIES lukte het niet?

    • Gisteren Android 4.0 update (Vodaone toestel) uitgevoerd. Update is goed verlopen, echter de signaalsterkte is beduidend minder dan voor de update. Ik heb ook een internet abonnement, max downloadsnelheid 14,4Mb. Ik merk heel duidelijk dat de signaalsterkte bij 3G, H en H+ veel minder is. Op plaatsen waar ik voorheen sterke signaalsterkte had op zowel H en H+ is dat nu veel minder. H+ ontvang ik haast niet meer. Zelfs bij 3G is vaak te zwak en dan schakelt automatisch terug naar G. Internetsnelheid op de telefoon is dus beduidend slechter geworden.

  • Heb hem net erop gezet (heb wel de t-mobile versie). Kreeg vanochtend de melding dat er een update was...

  • Hoi
    kreeg een melding op mijn telefoon voor update met kiesair
    zojuist de update binnen gehaald via kies met usbkabel voor de zekeheid, dit ging vlekkenloos
    tot nog toe ziet het er goed uit ben benieuwd naar batterij verbruik enz.
    ik hou jullie op de hoogte.

    • Nou ik heb hem nu n week en de batterij is nu NOG sneller leeg hoor .
      Hij is wel mooi de Ice cream maar dit valt me wel tegen

      • Dat de batterij de eerste paar dagen (tot wellicht een week) wat sneller leeg zal lopen is bekend. Hierna houdt hij het bij mij in ieder geval langer vol. Dan heb ik het over een uur of 2 op een dag bij regelmatig gebruik. Had hiervoor gewoon android 2.3.6.

        • Het is eigenlijk logisch dat de batterij sneller leeg is. Geef toe dat wanneer ICS nieuw op je telefoon staat je alles even gaat bekijken, checken, proberen etc. Je besteed dus meer tijd aan je telefoon dan gemiddeld. Eigenlijk ben je appels met peren aan het vergelijken. Bovendien kan het zijn dat er verschillende instellingen anders staan wat resulteert in een hoger energieverbruik. Ik geloof dat je pas na een maand kan beoordelen of er een verbetering is of niet. Als we de softwareontwikkelaars van Android mogen geloven hebben zij hun best gedaan om het batterijverbruik te verlagen. Alleen een goede test volgens een vast protocol kan dit bevestigen, anders blijft het gissen.

1 2 3 12
Gerelateerde artikelen