Android 4.0 (‘unbranded’) voor Galaxy S2 in Nederland beschikbaar!

We hebben er al eindeloos veel over geschreven de laatste maanden, maar nu lijkt het dan inderdaad zover: de Android 4.0 update voor de Samsung Galaxy S2 is nu beschikbaar in Nederland voor ‘unbranded' toestellen (toestellen die geen specifieke KPN/T-Mobile/Vodafone ROM hebben).

Wanneer de providers hun toestel-specifieke update gaan aanbieden weten we op dit moment nog niet. Mogelijk gebeurt dit in de loop van volgende week (via @SamMobiles), maar dit is nog even afwachten.

Natuurlijk blijft Samsung's Kies een beetje een weerbarstig stukje software. Wie hiermee worstelt dan altijd een blik werpen in eerdere artikelen:

Wie na de update de indruk heeft dat de batterijduur van de Galaxy S2 korter is: het kan een goed idee zijn om het even de tijd te geven. Gebruik het toestel een tijdje, herstart ‘m een paar keer, en als het goed is zal je merken dat de batterijduur beter beter wordt – dit was tenminste onze ervaring nadat we zelf een Galaxy S2 een tijdje geleden al voorzagen van een Android 4.0 firmware (zie HIER).

Spread the word, en deel hieronder jouw ervaringen…

Lees de reacties (645)

  • Heb de update zojuist geïnstaleerd (12-4-2012 om 09:00). Ziet er op het eerste oog prima uit. Hoop dat ik nu verlost ben van de fijne reboots........

    Ps Ik kom uit Nederland voor de duidelijkheid...

  • Raar!
    Als ik Kies opstart en de gs2 aansluit, krijg ik de mededeling:
    Werk Samsung Kies bij tot de laatste versie en update de firmware
    Met daarnaast een button.
    Als ik daarop klik, zegt hij dat ik de nieuwste versie al heb en gebeurt er/kan ik verder niks.
    Kies-versie is 2.2.0.12014_18.
    Wat nu?

    • Probeer Kies te de-installeren en daarna weer te installeren. Heeft in het verleden bij mij geholpen en hopelijk bij jou ook!

      Succes! Ik ben nu de update proberen te installeren!

    • Ja ik zou hem ook ff opnieuw installeren, hopen dat dat helpt.. Kies blijft een .... programma, bij mij liep hij 3x vast met het downloaden van de software..

    • @Jadi.
      Ik had hetzelfde probleem, ik kon via Kies zelf ook niet bijwerken naar de laatste versie. Via de site van Samsung kan je wel de laatste versie van Kies downloaden. Bij het installeren wordt automatisch de oudere versie van Kies verwijderd.

      • Ik had precies hetzelfde, maar als ik kies wil downloaden via de Samsung site krijg ik Windows Installer Error 1719! Heb het proberen op te lossen maar dat lukt niet.. HELP!

    • Hoi, ben bang dat het aan je Kies versie ligt. Er is namelijk al een nieuwere, versie 23..01.12035_16

      Dezw werkte bij mij prima, zo ook de update. Nu totaal geen last meer van spontane reboots.

      Groet Ron Gielingh

  • Wordt de update vandaag ook via de 3G verbinding verspreid? Of kan je de update handmatig uitvoeren door hem ergens vandaan te halen :O?

1 2 3 74
Gerelateerde artikelen