Android 2.3.6 update via Kies rolt uit voor Samsung Galaxy Note (update 21 feb: nog een Android 2.3.6 update?)

Update 21 februari: Samsung is op dit moment bezig nog een update voor de Galaxy Note uit te rollen. Wederom gaat het hier niet om de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, maar om een kleinere update van Android 2.3.6. Voorzover wij kunnen nagaan zijn de veranderingen miniem – wel duiken de eerste berichten op dat de batterijduur verbeterd is na het uitvoeren van de update. Ook deze update is zowel OTA (Over The Air) beschikbaar, als via Kies.
Oorspronkelijke bericht: Hoewel we natuurlijk allemaal eigenlijk gewoon zitten te wachten op de firmware update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, heeft Samsung besloten toch nog een update naar Android 2.3.6 aan te bieden voor de Galaxy Note.

Op dit moment wordt de update uitgerold via Samsung's eigen Kies systeem. De software hiervoor is te vinden bij Samsung zelf (HIER).

De update zelf brengt geen grote veranderingen, hooguit een aantal nieuwe details en optimalisaties in het besturingssysteem zelf. Wie graag de allernieuwste firmware versie op zijn telefoon heeft moet dus Kies in de gaten houden voor de update. Maar wij verwachten binnen nu en hooguit een maand of twee sowieso de ‘grote' update naar Android 4.0 – dus wie wil, kan met een gerust gewoon nog even afwachten…

(met dank aan @SamMobile)

Lees de reacties (16)

1 2 3
Gerelateerde artikelen