Android 2.3.4 update voor Galaxy S2 komt volgende maand

Volgens dé insider bron aan de buitenkant van Samsung, SamFirmware, wordt Android 2.3.4 op dit moment op de Samsung Galaxy S2 getest, en zal de update volgende maand worden uitgerold. De vraag is dan natuurlijk of dit dan ook gelijk in Nederland zal gebeuren, of dat wij hier langer moeten wachten op dé update die – als de informatie klopt – een eind zal maken aan het op hol slaan van de dual core Exynos processor, met een snel leeglopende batterij als gevolg.

De huidige Android versie die standaard op de Galaxy S2 is geinstalleerd – Android 2.3.3 – zou nog niet altijd even goed om kunnen gaan met het type dual core chips dat op een variabele kloksnelheid draait – zoals die in de S2 dus.

Een mogelijkheid waar wij op dit moment ook nog rekening mee houden, is dat de KE7 update, die in sommige landen wel maar in Nederland nog niet beschikbaar is via Kies, wordt tegengehouden totdat de upgrade naar Android 2.3.4 klaar is voor gebruik. Dit om er voor te zorgen dat mensen niet al te regelmatig worden geconfronteerd met ingrijpende updates. Het zou niet voor het eerst zijn dat er op deze wijze met updates wordt omgegaan, hoewel wij liever gewoon alle verbeteringen zo snel mogelijk uitgerold zien. Dan maar een keer extra updaten!

(met dank aan SamFirmware)

Lees de reacties (34)

1 2 3 6
Gerelateerde artikelen