Amerikaanse modellen Galaxy S9 en S9+ nu ook door de FCC keuring

De Galaxy S9 en S9+ zijn al vlak voor het einde van het jaar al op visite geweest bij de FCC. Destijds ging het om te internationale modellen van beide toestellen, maar zo nog vlak voor het einde van het weekend kregen we wederom via Sammobile te horen dat nu ook de Amerikaanse varianten van de S9 (SM-G960U)en S9+ (SM-G965U ) op bezoek mogen bij de FCC 😉

Samsung heeft ondertussen laten weten dat het de nieuwe generatie Galaxy toestellen tijdens het befaamde MWC 2018 te Barcelona (Mobile World Congres) officieel gaat onthullen en deze FCC notering zo ruim een maand voor het evenement (26 februari t/m 1 maart) zet die statement alleen maar kracht bij.

Wat betreft de sappige details omtrent de notering van de Amerikaanse modellen is er helaas weinig spannends te vertellen. Het enige wat opvalt is dat beide toestellen op alle moderne mobiele netwerken zijn getest zoals CDMA, GSM, UMTS, LTE en zelfs T-Mobile's nieuwste signaal genaamd Band 66 waar bijvoorbeeld veel iPhone 8 eigenaren in Amerika momenteel problemen mee lijken te hebben.

Lijst van netwerken waarmee de Amerikaanse modellen van de Galaxy S9 en S9+ zijn getest

In de notering is niks te vinden over processoren, RAM geheugen, camera's of iets dergelijks dus we kunnen vooralsnog niet zeggen of Samsung ook dit jaar weer verschillende processoren gaat gebruiken voor de Amerikaanse en internationale modellen, waarvan die laatste in ieder geval zal draaien op Samsung's eigen Exynos 9810 chip.

(bron / S9 FCC notering / S9 Plus FCC notering)

Lees de reacties (1)