probleem met meldingen en trilfunctie op galaxy a5

Dit onderwerp bevat 5 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  murdock 1 jaar geleden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #43294

  Merel
  Participant

  Vorige week heb ik de galaxy a5 gekocht. (hiervoor had ik de galaxy core) Het stoort mij dat whatsapp berichten, en andere meldingen, vol boven in beeld komen. Ik wil de berichten nog niet meteen lezen als ze binnen komen. Ik wel zelf kunnen kiezen wanneer ik ze zie/lees. Daarbij gaat het over alle apps heen, ook candy crush. Dat vind ik erg afleidend en dominant. Heeft iemand enig idee hoe ik dat uit kan zetten? Dat ik alleen een simpele melding en een geluidje krijg? Ik heb alle instellingen al geprobeerd maar het lukt niet.
  Volgens een vriend van mij ligt het aan touchwiz. Kan dit nog veranderen met updates van touchwiz, lollipop of adroid?

  Ik loop er ook tegen aan dat ik de tril functie niet volledig uit kan zetten. Ik kan mijn telefoon wel op stil zetten maar dan nog trilt hij met meldingen van sommige apps. En dan kan ik het ook niet in de app zelf uit zetten. Bijvoorbeeld bij de “TV gids” app.

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen of antwoordne kan geven.

  #43304

  Michel
  Keymaster

  Wat trillen betreft, kun je ‘m in het notificatiescherm met de sneltoets voor Melodie/Tillen/Stil niet helemaal op stil zetten (als je ‘m daar in de Stil stand zet)?

  Wat betreft die meldingen, je kunt op het toestel via Instellingen en de optie ‘Geluiden en meldingen’ het een en ander instellen qua meldingen. Ook kun je in bijv Whatsapp zelf in de instellingen kiezen of je bij nieuwe berichten wel of geen pop-up venster te zien krijgt.

  #43341

  Merel
  Participant

  Het probleem met de trilfunctie lijkt nu te zijn opgelost. Weet niet precies wat ik heb gedaan want ik heb heel veel met de instellinge uitgeprobeerd.

  Ik hoop dat de afbeelding zichtbaar is.

  Over deze melding boven in beeld heb ik het. Ik wil niet dat het bericht en afzender vol op in beeld komen. Alleen een korte en kleine weergave in de statusbalk. Zoals de galaxy core dat heeft.

  Ik heb contact (gehad) met Samsung en mogelijk wordt het verholpen als ik de update naar Android 6 krijg. Een vriend van mij heeft de note edge en vorige week de update naar android 6 gehad. Hij kan het nu wel uitzetten. Maar heel hard duimen dus.

  #43365

  Magnum1968
  Participant

  Via whatsapp zelf en dan de instelling kan je pop up meldingen uitschakelen, misschien dat je daar iets aan hebt, ik heb zelf het probleem met de A5 dat ik constant herhalingsmeldingen van whatsapp etc krijg ook als hij helemaal op stil staat trilt hij om de zoveel tijd dat ik een melding heb, vind dit heel irritant en kan nergens vinden hoe ik dit uit moet zetten, weet iemand raad? Groetjes Suzan

  #43927

  gringo
  Participant

  Ik heb dat met de mail,als ik daar de notificaties aanzet en het geluid via de instellingen van de mail op stil zet krijg ik nog steeds een geluidsmelding en dan om de zoveel minuten,heel irri.Weet niet hoe het uit te zetten behalve als ik de meldingen helemaal uitzet maar dat wil ik niet wil alleen de notificatie zien zonder geluid.

  #47733

  murdock
  Participant

  Ik heb dat ook,bij een melding van bv Facebook binnen krijg dan trilt deze. Ik wou ik dat uitzetten kon.ik heb een galaxy j7 2016 model.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.