Dealtip: Samsung Galaxy Z Fold 3 met €500 korting (of cashback)

Als je nu de Samsung Galaxy Z Fold 3 koopt, dan kun je direct €500 korting (of cashback) krijgen. Hoe deze actie werkt, en bij welke winkels je meedoet, lees je hier.

Galaxy Z Fold 3 met €500 korting of cashback

Met de release van de Galaxy S22, deze week, grijpt Samsung ook de gelegenheid om de Galaxy Z Fold 3 nog eens onder de aandacht te brengen. De nieuwe S22 Ultra mag dan wel de meeste complete Galaxy ooit zijn, het is de Fold die het meest voldoet aan het kantoor-in-je-broekzak-principe.

Het enorme scherm leent zich zeer goed voor zakelijke of creatieve multi-tasking. Schaf je de speciale S Pen aan, dan krijg je nog meer mogelijkheden. Bovendien profiteer je met de Z Fold 3 van hetzelfde updatebeleid als de S22-serie: hij krijgt in totaal vijf jaar software-updates.

Hoewel de Z Fold 3 ook nu op papier nog duurder is dan deze S22 Ultra, brengt een nieuwe actie daar tijdelijk verandering in. Je kunt de komende weken namelijk maar liefst €500 (zegge: vijfhonderd euro) korting krijgen – of hetzelfde bedrag teruggestort na aankoop. Daarvoor moet je dan wel op een paar puntjes letten.

Hoe werkt het?

Om aan de kortingsactie deel te nemen, moet je het volgende doen:

  • Je koopt jouw Galaxy Z Fold 3 tijdens de actieperiode van 7 maart tot en met 3 april.
  • Doe je dit bij Samsung zelf HIER, dan wordt de €500 direct bij aankoop verrekend. Je betaalt dus €1139 in plaats van €1639. Je hoeft verder niets te doen.
  • Wil jij jouw Z Fold 3 liever ergens anders kopen? Dan moet je de cashback zelf aanvragen. Dit doe je met de volgende stappen:
    • Koop jouw telefoon bij een winkel die toestellen verkoopt die voor deelname in aanmerking komen – check de lijst hieronder.
    • Na ontvangst registreer je jouw deelname op de actiepagina HIER. Dit doe je uiterlijk 16 mei. Je moet ook een kopie van de factuur of kassabon uploaden, én een foto van de streepjescode op de verpakking. Daarop moeten het IMEI-nummer en de EAN-code goed leesbaar zijn.
    • Hulp bij registratie kun je van Samsung zelf krijgen – wederom via de actiepagina.
    • Samsung zegt ernaar te streven de €500 in de week van 16 mei over te maken, als je de registratie op tijd en compleet hebt afgerond.
    • Vragen over jouw deelname kunnen wij van GalaxyClub.nl NIET beantwoorden.

Waar kopen?

Als jij jouw Galaxy Z Fold 3 níet bij Samsung zelf koopt, dan moet je erop letten of het toestel dat je aanschaft niet van ver weg geïmporteerd is. Gelukkig verkopen de meeste winkels inmiddels de officiële Europese modellen van de Z Fold 3:

SHOPSPROVIDERS
Samsung Shop (v.a. €1139)Vodafone
Coolblue (v.a. €1639)T-Mobile
MediaMarkt (v.a. €1619 of i.c.m. abo)Tele2
Mobiel.nl (v.a. €1535 of i.c.m. abo)KPN
GSMWeb (i.c.m. abo) 

Top 3 Galaxy Z Fold 3 aanbiedingen i.c.m. abonnement

Het maakt niet uit of je een losse Z Fold 3 aanschaft, of in combinatie met een abonnement. Dit zijn de drie populairste deals van dit moment:

Als jij jouw Z Fold 3 toch nog ergens anders wilt aanschaffen, let dan op of er met de cashback-actie geadverteerd wordt. Is dat niet het geval, vraag dan zelf of je met het toestel voor deze actie in aanmerking komt.