Nu in Nederland: Galaxy S9 ‘Red Bull Ring’ Editie

Speciaal voor de Formule 1 liefheb(b/st)er brengt Samsung samen met Vodafone de Galaxy S9 ‘Red Bull Ring' editie uit. Daarbij krijg je een gelimiteerde beschermhoes, een bijbehorend thema, én twee tickets voor de Oostenrijkse Grand Prix.

Negen van de tien keer dat Samsung een speciale variant van een toptoestel uitbrengt gebeurt dit ergens heel ver weg – in Zuid-Korea, bijvoorbeeld, of in China. Ze belanden dan ook niet vaak in de Nederlandse winkels. Echter, dit keer is het anders.

Galaxy S9 ‘Red Bull Ring' editie

En zo is er in Nederland dus de Galaxy S9 Red Bull Ring editie, die Samsung in samenwerking met Vodafone uitbrengt voor raceliefhebbers die een nieuwe telefoon zoeken. Het ‘limited edition' pakket komt in een eigen box, met daarop het bekende logo van de Red Bull ring in Spielberg.

In de doos zit niet alleen een zwarte Galaxy S9, maar ook een case met hetzelfde logo. Bovendien wordt op de telefoon zelf een speciaal thema geactiveerd zodra je de telefoon in de case stopt. Dat betekent dat je keuze hebt uit wallpapers, icoontjes en een custom design voor het Always On Display.

Bovendien krijg je tot en met 27 mei twee tickets voor de Grand Prix van Oostenrijk (reis en verblijf niet inbegrepen). Deze vindt plaats op 1 juli – inderdaad, op de Red Bull Ring in Spielberg, Oostenrijk. Uiteraard is de Galaxy S9 zelf gewoon het toestel zoals we ‘m kennen: een 5,8 inch AMOLED Infinity scherm, de Exynos 9810 processor, 4GB RAM, 12 megapixel camera en Android 8.0. Of, als je ‘m als S9 Plus koopt: een dual camera, 6GB RAM en een 6,2 inch scherm.

Waar kopen?

De normale Galaxy S9 kopen kan op heel veel plaatsen. De Galaxy S9 ‘Red Bull Ring' editie is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone, in combinatie met een van de abonnementen van de provider.

(via)

Lees de reacties (1)