Ook voor de Galaxy A3 (2017) is nu de januari update beschikbaar

Een hoop Galaxy telefoons kregen de afgelopen dagen een update met de beveiligingspatch van januari. Ook de Galaxy A3 (2017) is van de partij.

galaxy-a3-2017-update-1024x765 Ook voor de Galaxy A3 (2017) is nu de januari update beschikbaar

Het was alweer even geleden dat de Galaxy A3 uit 2017 een beveiligingsupdate had gehad. Of beter gezegd: sinds de grote Nougat update gebeurde er niet zoveel meer. Tot nu dan.

Galaxy A3 (2017) update januari

Voor de Galaxy A3 (2017) is nu een update beschikbaar naar firmwareversie A320FLXXS2BRAA. Naast een handvol optimalisaties en andere fixes worden ook de beveiligingspatches tot en met die van de maand januari op het toestel geïnstalleerd.

De patch van januari zelf bevat een flink aantal beveiligingsfixes van Google en Samsung. Echter, omdat de vorige beveiligingspatch nog van augustus dateerde, is het totaal aantal nieuwe fixes nog veel groter. Desalniettemin is het totale updatepakket nog vrij compact: ongeveer 32MB groot.

galaxy-a3-2017-update-januari Ook voor de Galaxy A3 (2017) is nu de januari update beschikbaar

Beschikbaarheid

De nieuwe update voor de Galaxy A3 (2017) is beschikbaar voor de unbranded toestelvariant. Heb jij een branded versie van T-Mobile of Vodafone? Dan zul je nog even geduld moeten hebben. In ieder geval begint de download vanzelf, zodra het updatepakket ook voor jouw A3 (2017) klaar staat. Eventueel kun je een handje helpen, als je via Instellingen naar Software-update gaat, en daar op Updates handmatig downloaden tikt.

Heb jij de update al op jouw Galaxy A3 (2017) geïnstalleerd? Kom jij nog andere veranderingen tegen? Laat het ons hieronder weten!

(Dank aan iedereen die het ons meldde!)

Beste Galaxy A3 (2017) deals per provider

Reacties

  1. help zegt

    Toen ik de melding van de update ontving heb ik “nu install” geselecteerd waarna hij ging updaten, maar op het moment dat het balkje onderin aangaf dat hij klaar was werd het scherm zwart en kan ik hem niet meer aan krijgen.

    • Jan zegt

      Bij mij ook. sNachts 20% eraf. Uit en weer aanzetten helpt niet. Hoop op snelle fix maar omdat A3maar 1x per 3 maanden updates krijgt verwacht ik niet veel.

Praat mee