Samsung Galaxy Tab S3 review: stiekem eigenlijk een Note

Met de Galaxy Tab S3 zet Samsung hoog in. Heel hoog, zelfs, met een prijskaartje dat aanduidt dat de tablet niet bestemd is voor de huis-tuin-en-keuken-ik-kijk-af-en-toe-Youtube-op-mijn-tablet gebruik(st)ers. Maar voor wie is de tablet dan wel? En is hij, voor de juiste gebruik(st)ers, zijn premium prijs waard? Vragen die wij beantwoorden in onze uitgebreide review.

galaxy-tab-s3-review Samsung Galaxy Tab S3 review: stiekem eigenlijk een Note

Een paar weken hebben we onze Galaxy Tab S3 inmiddels in gebruik, en laten we duidelijk zijn: het is een uitermate fijn apparaat, met een uitstraling die gelikt is van top tot teen. Maar het zou ook gek zijn als dat in deze prijsklasse niet zo zou zijn. Laten we in ieder geval de voor- en nadelen van de Tab S3 op een rijtje zetten, alvorens dieper in de materie te duiken.

De Galaxy Tab S3 blinkt uit door…

  • het fantastische AMOLED scherm,
  • in combinatie met de S Pen stylus, die daadwerkelijk iets toevoegt,
  • en de gelikte afwerking.

Goed, maar niet uitzonderlijk zijn…

  • de accuduur,
  • en de snelheid van de interface.

Echter,

  • wie niks kan met de S Pen vindt een vergelijkbaar scherm voor minder geld,
  • en IP68 certificatie en een goede cover waren geen overdreven luxe geweest.

Weet je nu genoeg over? Check dan waar je de Galaxy Tab S3 kunt kopen – of lees de volledige, uitgebreide Galaxy Tab S3 review. Aanbiedingen vind je snel en eenvoudig hieronder:

Samsung
Coolblue
MediaMarkt
Bol.com
Centralpoint
gcbutton Samsung Galaxy Tab S3 review: stiekem eigenlijk een Notegcbutton Samsung Galaxy Tab S3 review: stiekem eigenlijk een Notegcbutton Samsung Galaxy Tab S3 review: stiekem eigenlijk een Notegcbutton Samsung Galaxy Tab S3 review: stiekem eigenlijk een Notegcbutton Samsung Galaxy Tab S3 review: stiekem eigenlijk een Note
Tab S3
WiFi € 679
4G € 769
Tab S3
WiFi € 679
4G € 769
Tab S3
WiFi € 679
4G € 769
Tab S3
WiFi € 679
4G € 769
Tab S3
WiFi € 679
4G € 769

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee