Kooptip: Galaxy Note 8 nu met gratis DeX Station dock

Koop tot met het einde van het jaar een Galaxy Note 8, en je krijgt er gratis een DeX Station dock bij. Normaal kost deze € 159,- als je ‘m zelf los aanschaft.

galaxy-note-8-gratis-dex-station-actie-1024x509 Kooptip: Galaxy Note 8 nu met gratis DeX Station dock

Galaxy Note 8 in de DeX Station (scherm, keyboard en muis niet meegeleverd)

Vlak na de lancering van de Galaxy Note 8 kon je het toestel voorbestellen inclusief gratis DeX Station dock. Met deze dock tover je het toestel om een heuse desktop werkplek – mits je natuurlijk ook een scherm, muis en keyboard bij de hand hebt. De DeX is vooral interessant voor de zware gebruik(st)er. Dit is ook het type smartphonegebruik(st)er voor wie een Galaxy Note 8 een uitermate interessant toestel is. Dat, althans, concludeerden we in onze review van het toestel.

Wil je daar niet helemaal doorspitten, dan nog een keer onze conclusie in een notendop. De Galaxy Note 8 is een fantastisch toestel met een heel erg goede camera, prima accuduur, fijne software en uitgebreide features –  onder meer dankzij de S Pen stylus. Wel is het toestel niet erg goedkoop. Hoef je niet per se de beste camera, en kan een stylus je gestolen worden, dan kun je nog altijd beter een Galaxy S8 kopen. Maar de Note 8 is en blijft een beest van een telefoon. Wil jij er eentje kopen, lees dan nog even verder.

Galaxy Note 8 met gratis DeX Station

Om een gratis DeX bij de Galaxy Note 8 te krijgen, moet je het volgende doen. Allereerst moet je het toestel tussen nu en 31 december aanschaffen, en wel bij Samsung’s eigen shop HIER. Daarmee bestel je dus ook automatisch een toestel dat voor de actie in aanmerking komt. Wel moet je je deelname registreren, en de na aankoop een kopie van de factuur en foto van de streepjescode (met EAN en IMEI nummers) uploaden. Dit laatste moet voor 15 januari gebeurd zijn.

Waar en hoe dit alles werkt lees je op Samsung eigen actiepagina HIER. Daar kun je ook ondersteuning van Samsung zelf krijgen om alles in goede banen te leiden. Als je alles hebt gedaan, dan stuurt Samsung de DeX Station uiterlijk zes weken na het afronden van het hele proces op.

Overigens loopt een vergelijkbare actie op dit moment ook bij Coolblue HIER (€ 949,-). Ook daar kun je een DeX dock bij je Note 8 krijgen, maar: op is op. Geen garanties dus over hoe lang de actie nog loopt. Wel handig: je krijgt de dock gewoon direct met het toestel opgestuurd.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee