Vernieuwde handleiding duidt op spoedige komst Nougat update Galaxy J5 (2016)

De globale uitrol van de Android 7.0 Nougat update voor de Galaxy J5 (2016) lijkt dichtbij. Dat leiden we af uit het opduiken van de vernieuwde handleiding op de supportpagina van het toestel.

galaxy-j5-2016-nougat-handleiding-1024x719 Vernieuwde handleiding duidt op spoedige komst Nougat update Galaxy J5 (2016)

De Galaxy J5 (2016) is een van de laatste Galaxy’s die nog zit te wachten op de update naar Android 7.0. De nieuwe software dook in een zeer beperkt aantal landen al op. Echter, sindsdien bleef het stil op dit front. Hopelijk komt daar nu binnenkort verandering in.

Galaxy J5 (2016) Nougat handleiding

Het verschijnen van de officiële, vernieuwde gebruikershandleiding is meestal een goede indicatie van een op handen zijnde update. De nieuwe handleiding van de Galaxy J5 (2016) met Nougat is nu beschikbaar in het Nederlands (PDF) en Engels (PDF). Grappig genoeg is de handleiding exact dezelfde als die voor de Galaxy J7 (2016). Voor dat toestel was het document al langer beschikbaar – en hij kreeg de Nougat update dus ook al anderhalve maand geleden. Dat onderstreept dat het verschijnen van de documentatie op de supportpagina van de J5 (2016) wijst op een spoedige komst van update.

Wil je weten wat Nougat zoal naar de Galaxy J5 (2016)  brengt? Dan kun je dus rondneuzen in de nieuwe handleiding. Nog beter werp je een blik op onze uitgebreide preview van Android 7.1.1 op het toestel, dat met de update tevens de Samsung Experience 8.5 interface krijgt.

Beste Galaxy J5 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

Praat mee