Blueborne fix bereikt nu ook Galaxy Tab S2 VE (SM-T813)

Na de Galaxy Tab S3, begint nu ook de Galaxy Tab S2 aan de update met de Blueborne fix. Als eerst komt de Tab S2 VE uit 2016 – de SM-T813 – aan de beurt.

galaxy-tab-s2-updat-blueborne-fix Blueborne fix bereikt nu ook Galaxy Tab S2 VE (SM-T813)

Vorige week al kreeg de Galaxy Tab S3 een fix voor het Blueborne lek. En nu komt dus ook zijn oudere broer aan de beurt voor het dichten van de kwetsbare plek in de Bluetooth verbinding. Voor de Galaxy Tab S2 VE uit 2016 met modelcode SM-T813 staat de update nu klaar.

Galaxy Tab S2 Blueborne update

Deze SM-T813 krijgt een 360MB grote update naar firmwareversie T813XXU2BQI1. Deze bevat de beveiligingspatch van augustus, maar bovenal een oplossing voor het Blueborne lek. Na installatie van de update is de Bluetooth verbinding van het apparaat dus weer veilig.

Zoals altijd vermeldt de update ook nog verder optimalisaties, prestatieverbeteringen en bugfixes. Hierbij wordt – ook zoals altijd – niet duidelijk welke bugs er precies gerepareerd worden. Heb jij deze update op jouw Tab S2 ontvangen? Laat het hieronder weten als je nog meer veranderingen tegen bent gekomen.

(Dank, Garland!)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Jan zegt

    Afgelopen week mijn tab sm-T813 geüpdate.
    Deze Werkte eerst goed maar na de update heb ik een battery drain.

    Waardeloos.. 60% batterij verbruik in 15u standby zonder dat ik de tab 1x gebruikt heb in die tijd.

    Om te janken…

Praat mee