Galaxy Note 8 bouwkwaliteit in orde, aldus kras-, buig- en brandtest

Met de bouwkwaliteit van de Galaxy Note 8 is niks mis. Althans, hij is goed bestand tegen de kras-, val- en buigtest van Youtuber JerryRigEverything.

galaxy-note-8-buigtest Galaxy Note 8 bouwkwaliteit in orde, aldus kras-, buig- en brandtest

Telefoonknutselaar JerryRigEverything test graag telefoons. Of beter gezegd: hij doet er dingen mee, die je beter niet met je dure toestel doet. Zodat jij het niet hoeft te doen, zeg maar. Vorig jaar gingen er wat dingen mis met de testmethode van zijn Note 7 test, maar dat zal ‘m niet meer gebeuren. En zo wordt nu dus ook de behuizing van de Galaxy Note 8 op de proef gesteld.

Galax Note 8 bouwkwaliteit

De Galaxy Note 8 is, net als andere Galaxy toestellen, geheel van glas en aluminium. Dat ziet er mooi uit, menigeen vraag zich af hoe kwetsbaar dat dan wel niet is. Het antwoord komt hopelijk in JerryRigEverything’s nieuwe video. Daarin gaat de beste man het toestel te lijf met harde voorwerpen, scherpe voorwerpen, een aansteker, en alle kracht in zijn handen.

galaxy-note-8-krasvast Galaxy Note 8 bouwkwaliteit in orde, aldus kras-, buig- en brandtest

Het Gorilla Glas 5 begint lichte krassen te vertonen bij een hardheid van zes, op de Mohs schaal. Pas bij een schaal van zeven laat een voorwerp diepere krassen na. Je zult dus wel enigszins je best moeten doen om ‘m te beschadigen. Mocht je jouw Galaxy Note 8 straks dicht bij open vuur willen gebruiken, zorg dan dat de directe blootstelling aan een vlam ongeveer 10 seconden goed gaat. Daarna kan het scherm permanente schade oplopen.

Ook Jerry’s buigtest doorstaat de Galaxy Note 8 met vlag en wimpel. Dus óf Jerry moet gaan fitnessen, óf het toestel is gewoon behoorlijk solide geconstrueerd. Het is verleidelijk om in het laatste te geloven, zeker omdat dezelfde Jerry uiteindelijk toch veel telefoons op deze manier test. En hij concludeert dat de Note 8 gewoon erg stevig in elkaar zit. Maargoed, genoeg flauw grappen van ons. Het is veel leuker om hieronder zelf de video te checken. En vergeet niet de huidige Galaxy Note 8 pre-order actie te checken.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee