Eerste update Galaxy J3 (2017) brengt beveiligingspatch van augustus

Voor de Samsung Galaxy J3 (2017) staat de eerste echte update sinds de release klaar. Deze brengt het toestel de beveiligingspatch van de maand augustus.

galaxy-j3-2017-review-3 Eerste update Galaxy J3 (2017) brengt beveiligingspatch van augustus

De Galaxy J3 (2017) is Samsung’s goedkoopste Galaxy die dit jaar uitkwam. De opvolger van de J3 uit 2016 kwam vorige maand officieel op de Nederlandse markt. En nu staat de eerste update klaar voor het toestel.

Galaxy J3 (2017) beveiligingsupdate

Een maand na de release arriveert de eerste update voor de Galaxy J3 (2017). Het toestel krijgt firmwareversie J330FXXU1AQH4. Deze brengt met name de patches tot en met die van augustus naar de telefoon. Voor het uitvoeren van de update van vandaag draait het toestel op software met de patch van juni.

galaxy-j3-2017-update-augustus-j330fxxu1aqh4 Eerste update Galaxy J3 (2017) brengt beveiligingspatch van augustus

De Galaxy J3 (2017) zal de komende tijd door Samsung ruwweg ieder kwartaal van updates worden voorzien. De ervaring leert dat Samsung toestellen in de J-serie iedere drie maanden van de nieuwste beveiligingspatches voorziet.

In principe begint het downloaden van de update vanzelf – je hoeft er niet per se iets voor te doen. Wil je liever niet afwachten, en de update direct zelf downloaden? Ga dan via de instellingen naar de optie Software-update, en kies bovenaan Updates handmatig installeren. Je J3 (2017) zal dan zelf zoeken of het het updatepakket al kan downloaden.

Heb jij de update al op jouw Galaxy J3 (2017) geïnstalleerd? Zijn er nog andere veranderingen of vernieuwingen die de update met zich meebrengt? Deel jouw bevindingen hieronder!

Galaxy deal tips

Praat mee