Tip: Samsung Galaxy Note 8 pre-order met gratis DeX Station (update: laatste kans)

Plaats jouw Samsung Galaxy Note 8 pre-order tot en met 14 september, en je krijgt de DeX Station er gratis bij. Normaal betaal je daar € 159,- voor. Check hieronder alle details van deze actie. Update 13 september: vandaag en morgen zijn de laatste dagen dat je mee kunt doen aan deze pre-order actie. Twijfel dus niet te lang meer!

galaxy-note-8-pre-order-gratis-dex Tip: Samsung Galaxy Note 8 pre-order met gratis DeX Station (update: laatste kans)

Galaxy Note 8 pre-order: DeX Station dock gratis en voor niks

Bijna iedere high-end Galaxy wordt gelanceerd in combinatie met één of andere actie. Voor de Galaxy Note 8 maakt Samsung geen uitzondering. En dus staat in deze pre-order periode niks minder dan de DeX Station op het programma.

Galaxy Note 8 pre-order

Je kunt de Galaxy Note 8 vanaf nu alvast bestellen, als je ‘m straks als een van de eersten in huis wilt hebben. Adviesprijs momenteel: € 999,-. Samsung zelf heeft het toestel nu al HIER in haar shop staan.

Als je jouw Note 8 vanaf nu, en uiterlijk 14 september besteld, dan kun je er voor niks een DeX Station dock bij krijgen. Hier kun je je toestel in plaatsen, en verbinden met een externe muis, toetsenbord en monitor. Het resultaat: een complete desktop, waarop je al je apps professioneel kunt laten draaien en gebruiken. Normaal kost dit handige apparaatje € 159,-.

De precieze voorwaarden, en het inschrijfformulier vind je op Samsung’s actiepagina HIER. Zoals gezegd: de aankoop moet tot en met 14 september plaatsvinden. De datum op de bon of factuur is hier bepalend. Vervolgens heb je tot 27 september de tijd om jouw deelname te registreren, en een kopie van bon/factuur en streepjescode te uploaden via de actiepagina.

Zoals altijd kun je alleen meedoen als je een origineel, Nederlands toestel koopt. Let er dus op of de winkel waar je jouw Galaxy Note 8 koopt daadwerkelijk adverteert met deze actie. Uiteraard ben je gegarandeerd van het juiste toestel als je jouw Note 8 bij Samsung zelf aanschaft. Daar wordt de DeX ook direct met het toestel meegeleverd. Echter, er zijn meer winkels en providers waar je zeker een Nederlands toestel koopt:

Mocht je elders toch twijfelen, doe voor de zekerheid even navraag bij de winkel waar je jouw Galaxy Note 8 wilt gaan kopen. Eventueel herken je Nederlandse modellen aan de volgende EAN codes:

 • 8806088942063
 • 8806088942032
 • 8806088994536
 • 8806088941684
 • 8806088941677
 • 8806088994550

Wil je meer weten over de Galaxy Note 8? Check dan ook onze Note 8 hands-on.

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Sebastiaan zegt

  Ik kan me nog niet voorstellen hoe dit apparaatje echt nuttig zal zijn. Zijn er mensen hier die dit apparaat zeker gaan gebruiken?

  • Arjan zegt

   Dit is vooral nuttig voor mensen die enkel internet, email, netflix en office zullen gebruiken. Zij kunnen dit dan allemaal hiermee doen.
   Heb je ook maar iets meer nodig (photoshop, software ontwikkeling etc.) dan kan dit niet hiermee.
   Alhoewel het wel weer handig kan zijn als je het thuis gebruikt en op je eigen pc ook niet veel anders dan internetten, mailen, filmpjes kijken doet.

 2. Rene zegt

  Het kan zeer zeker practisch zijn, voor mensen die vanwege bijv. een fysieke beperking geen gewone smartphone kunnen bedienen, maar toch willen kunnen whatsappen met de (klein) kinderen, en dit zonder gehannes met Blue Stacks op een desktop PC, of iets dergelijks.

Praat mee