Samsung zelf bevestigt komst Gear Fit2 Pro, lancering met de Galaxy Note 8?

Hij hing al even in de lucht, en nu is duidelijk dat een verbeterde Gear Fit 2 bijna klaar is voor lancering. De naam: Gear Fit2 Pro. De kans is groot dat Samsung ‘m tegelijk met de Galaxy Note 8 zal onthullen.gear-fit2-pro Samsung zelf bevestigt komst Gear Fit2 Pro, lancering met de Galaxy Note 8?

Het is alweer even geleden dat wij ontdekten dat Samsung een Gear Fit Pro wil lanceren. Daarna bleef het lang stil, maar inmiddels is duidelijk dat een nieuwe apparaat met modelcode SM-R365 klaar is voor lancering. Hoe deze SM-R365 gaat heten was nog niet bekend – tot nu.

Gear Fit2 Pro

Her en der duiken nu al (lege) ondersteuningspagina’s op op Samsung eigen website. Van de meesten worden we niet wijzer, maar op een enkele pagina is nu al te zien hoe de SM-R365 echt gaat heten. Hoewel niet verrassend, weten we nu dus zeker dat het apparaatje de naam Gear Fit2 Pro draagt. Uit eerder opgedoken gegevens was al gebleken dat de hardware vergelijkbaar is met de Gear Fit2 zonder Pro. Het blijft dus even afwachten wat de precieze verschillen zullen zijn – wat de ‘Pro’ in de naam dus is.

Lancering met de Galaxy Note 8?

De Gear Fit2 Pro zit al geruime tijd in de pijpleiding. Echter, alles wijst op een spoedig officiële onthulling. En hoewel we het niet zeker weten, is het aankomende Unpacked evenement op 23 augustus natuurlijk een puike gelegenheid. Op dat evenement zal de Galaxy Note 8 uiteraard de hoofdrol spelen, maar het is niet voor het eerst dat Samsung ook een nieuwe wearable lanceert, tegelijk met een nieuwe Note. Vermoedelijk hoeven we dus niet lang te wachten op de exacte details van het apparaatje.

Galaxy deal tips

Praat mee