Ook de Galaxy A5 (2016) krijgt nu de juli beveiligingspatch

Voor de Galaxy A5 (2016) rolt momenteel een update door het land met de beveiligingspatch van de maand juli.

galaxy-a5-2016-juli-patch Ook de Galaxy A5 (2016) krijgt nu de juli beveiligingspatch

Net geen maand geleden arriveerde de Nougat update voor de Galaxy A5 (2016) in Nederland. Deze bevatte nog een security patch stammend uit mei. Nu wordt ook dat bijgewerkt, in de vorm van een nieuwe update.

Galaxy A5 (2016) juli beveiligingspatch

Firmwareversie A510FXXU4CQF2 brengt de beveiligingspatch van de maand juli naar de Galayxy A5 (2016). Dit is op dit moment nog de meest recente patch. De aankomende patch voor augustus – het is tenslotte al 3 augustus – is nog niet officieel gelanceerd. De ‘kritieke zwakke plek’ die gedicht wordt, bevindt zich sinds vorig jaar al in de change list van Galaxy A5 (2016) updates. We gaan er vanuit dat Samsung daarmee gewoon doelt op de nieuwe beveiligingspatch. Daarnaast brengt de update, zoals gebruikelijk, ook verbeteringen van onder meer de prestaties van het toestel.

De juli patch zit ook al in de Nougat update voor Vodafone’s branded versie van de Galaxy A5 (2016). Alleen T-Mobile’s toestelversie moet nog even wachten op een nieuwe security patch. Als de update klaar staat, begint je toestel ‘m in principe vanzelf te downloaden. Eventueel kun je ook handmatig zoeken, via Instellingen en het menuitem Software-updates. Kies bovenin Updates handmatig downloaden, en je telefoon gaat zelf op zoek.

Heb jij de update al op jouw toestel geïnstalleerd? Ben je nog andere veranderingen tegengekomen? Laat het ons hieronder weten!

(Dank, Thomas en Geeke!)

 

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee