Vodafone’s Galaxy S6 krijgt update met security patch van april

Voor de branded Galaxy S6 van Vodafone staat vanaf nu een update klaar met de security patch van de maand april.

galaxy-s6-edge-android-nougat-update-nederland Vodafone's Galaxy S6 krijgt update met security patch van april

Terwijl de unbranded Galaxy S6 in Nederland nog steeds wacht op de update naar Android 7.0 Nougat, krijgt Vodafone’s branded toestelversie alvast een nieuwe security patch – die van april. De Galaxy S6 van Vodafone kreeg de Nougat update al enige tijd terug.

De update brengt firmwareversie XXU5EQDG naar de Galaxy S6, en op het Software-info scherm valt onder het kopje Niv. Androidbeveiligingspatch een datum van 1 april af te lezen. Daarnaast brengt de update nog een aantal kleine optimalisaties en fixes achter de schermen.

Vermoedelijk zal deze update op korte termijn ook beschikbaar zijn voor Vodafone’s Galaxy S6 Edge, en T-Mobile’s toestelversies die ook al op Android Nougat draaien. De unbranded Galaxy S6 (Edge) krijgt ongetwijfeld een recente security patch direct met de update naar Android 7.0, die ieder moment kan arriveren – in buurland Duitsland gebeurde dit recent ook, tenslotte, inclusief april patch.

Heb jij deze update ook al op jouw Galaxy S6 geïnstalleerd, en ben je ook nog andere veranderingen tegen gekomen? Laat het ons hieronder weten!

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee