Samsung Galaxy S8 (Plus) wordt ook ‘Daydream-ready’

Samsung mag dan wel samen met Oculus haar eigen VR-platform hebben met de Gear VR, maar toch worden de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus ook compatible met Google’s Daydream.

galaxy-s8-daydream-vr Samsung Galaxy S8 (Plus) wordt ook 'Daydream-ready'

Op Google’s I/O conferentie heeft de zoekgigant niet alleen allerlei details over de volgende versie van het Android besturingssysteem bekend gemaakt, maar ook dat haar Daydream VR-platform binnenkort ook zal werken op de Galaxy S8 en S8 Plus.

Tot nu toe is de enige manier om met deze toestellen het VR-universum te betreden Samsung’s eigen Gear VR, die samen met Oculus – bekend van de Rift VR headset – wordt ontwikkeld. Met de komst van Daydream naar de S8 en S8 Plus krijgt de gebruiker er in één klap nog een interessante virtual reality optie bij.

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee