Ook de Galaxy A5 (2017) begint aan de mei security patch

Samsung’s Galaxy A5 (2017) krijgt vanaf nu ook de update met de security patch van de maand mei voor de kiezen. De update is beschikbaar op de unbranded toestelversie.

galaxy-a5-2017-gc-9 Ook de Galaxy A5 (2017) begint aan de mei security patch

Na een periode van relatieve rust, spoelt nu een golf met updates met de security patch van mei door Galaxy-land. Eerder vandaag kreeg de Galaxy S7 ‘m, en nu volgt dus ook de Galaxy A5 (2017). Dat toestel krijgt firmwareversie A520FXXU1AQE2, in een bijna 155 MB grote update.

Uiteraard zien we in deze update de normale optimalisaties voorbij komen, maar het gaat uiteraard vooral om de nieuwe beveiligingspatch van de maand mei. De patch bevat 54 fixes die door Google deze maand zijn uitgebracht, en 11 stuks van Samsung zelf. Na het updaten bevestigt het Software-info scherm dat de nieuwe patchdatum 1 mei is.

galaxy-a5-2017-update-mei-patch-xxu1aqe2 Ook de Galaxy A5 (2017) begint aan de mei security patch

Op dit moment is de update beschikbaar op de unbranded Galaxy A5 (2017). Met een beetje geluk is de volgende update die op het toestel arriveert de update naar Android 7.0 Nougat, al geven we graag toe dat dat net zo goed een klassiek geval van wishful thinking kan zijn.

Beste Galaxy A5 (2017) deals per provider

Reacties

  1. marina zegt

    Het is een beetje oneerlijk verdeeld bij samsung, mijn samsung A3 2016 heeft een security patch van april 2017, en mijn nieuwe samsung A3 2017 heeft een security patch van januari 2017.

  2. Petra zegt

    Ik heb een vraag: Heb sinds kort de A5 2017 en wilde – wifi altijd scannen – uitschakelen, maar kan deze optie nergens vinden. Weet iemand of deze optie niet meer aanwezig is?

  3. Petra zegt

    Vorige week de A5 2017 gekocht (zie hierboven) en kreeg meteen de mei security patch erbij …. krijg nu net weer een nieuwe software update binnen …. weten jullie welke? …. mocht dit Android 7.0 zijn (?) (of toch weer een nieuwe security patch?) …. wat is jullie ervaring met deze update?

Praat mee