Letterlijk kijkje achter het scherm van de Galaxy S8

De echte Samsung Galaxy veteraan weet ondertussen dat Samsung ons van tijd tot tijd letterlijk een kijkje achter de schermen biedt bij haar nieuwste vlaggenschip, en ook de Galaxy S8 zal hier dus niet aan ontkomen.

Op de officiële Samsung blog laten de Koreanen een imposante explosive view zien van het nieuwste vlaggenschip en worden de belangrijkste elementen daaruit nog eens kort uitgelicht.

Zo worden we er bijvoorbeeld aan herinnerd dat de Galaxy S8 / S8+ de eerste toestellen op de markt zijn die gebruik maken van Bluetooth 5.0 (dubbele overdrachtssnelheid en vierdubbele range t.o.v. de vorige generatie) en zogenaamde Gigabit LTE die het in theorie mogelijk maken om draadloze overdrachtssnelheden te behalen van 1 Gbps, ongeacht bestandsgrootte.

galaxy-s8-teardown-samsung Letterlijk kijkje achter het scherm van de Galaxy S8

Tja, in principe niks wat we nog niet wisten maar toch altijd wel leuk om een exploded view van Samsung’s vlaggenschip te mogen aanschouwen 😉

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee