Kooptip: gratis Level Box Slim speaker bij de Galaxy A3 (2017) en A5 (2017) (update: verlengd)

Koop tot 2 juli 6 augustus een Galaxy A5 (2017) of Galaxy A3 (2017), en je kunt er voor niets een Level Box Slim Bluetooth luidspreker – winkelwaarde € 99,99 – bij cadeau krijgen. Update: inmiddels is de actie dus verlengd tot 6 augustus

gratis-speaker-galaxy-a3-a5-2017-1024x499 Kooptip: gratis Level Box Slim speaker bij de Galaxy A3 (2017) en A5 (2017) (update: verlengd)

Een blik uit het raam mag – op het moment van schrijven – misschien twijfel zaaien, maar de zomer nadert toch echt. En mocht je toch al overwegen een Galaxy A3 (2017) of Galaxy A5 (2017) aan te schaffen, houdt dan in gedachten dat je daar momenteel voor niks een Level Box Slim speaker ter waarde van € 99,99 bij kunt krijgen. Je weet wel, voor muziek buiten, vanaf je smartphone.

Je moet jouw nieuwe A3 of A5 (2017) dan wel tot en met 2 juli 6 augustus aanschaffen. Je kunt dit los bij Samsung HIER doen, of bij een van de andere deelnemende winkels – mits deze origineel Nederlandse toestellen verkopen. Dit is sowieso het geval bij Mobiel.nl, GSMWijzer, GSMWeb en Coolblue, en bij de providers T-Mobile, Tele2, en Vodafone.

Foto’s: de Galaxy A5 (2017) in het zwart, de Galaxy A3 (2017) in het blauw

Alle verdere details over hoe je deel kunt nemen vind je op Samsung’s eigen actiepagina HIER. Daar lees je hoe je je moet inschrijven, hoe je je aankoopbon en streepjescode kunt uploaden, en je kunt bij dit alles direct hulp krijgen van Samsung zelf.

Meer weten over de toestellen zelf? Check dan onze uitgebreide Galaxy A3 (2017) review, en/of onze Galaxy A5 (2017) review.

Galaxy A3 en A5 (2017) aanbiedingen

Hieronder vind je snel en eenvoudig de beste deals voor de A3 en A5 (2017) met abonnement, en als los toestel. Check wel of de winkel waar je ‘m wilt kopen deze actie vermeldt. Is dat niet het geval, vraag dan voor de zekerheid na of de verkochte toestellen voor de actie in aanmerking komen.

Beste Galaxy A5 (2017) deals per provider

Reacties

  1. Evan zegt

    Als je voor 1 mei een toestel hebt gekocht, mag je hier dan ook aan deelnemen?. Zou wel zo eerlijk zijn namelijk.

  2. Evan zegt

    Ik heb hem in iedergeval binnen, (mijn vrouw heeft een A5 gekocht) er zit wel een lekker geluid in, plus dat het waterdicht is weer een mooi meegenomen voordeel!

  3. zegt

    Idd passen de kabeltjes niet in de telefoon. Na een discussie met samsung zegt men dat er niet bij staat dat je de speaker ook als powerbank kunt gebruiken. Dus zitten er gewoon kabeltjes bij die niet passen. Niets aan te doen .je moet een passende adapter zelf kopen. Wat een belachelijke reden van zo’ n groot bedrijf voor een kabeltje van 10 euro bij een cadeau van ca. 100 euro.

Praat mee