Galaxy Note 4 en Note Edge updates brengen mei security patch

Update brengen de beveiligingspatch van mei naar de Galaxy Note 4 en de Note Edge. Daarmee blijven beide Notes ook nu weer prima bij de tijd.

galaxy-note-4-edge-update-mei-patch-n910fxxs1dqa1 Galaxy Note 4 en Note Edge updates brengen mei security patch

Vanaf vandaag staat een update klaar voor de Nederlandse Galaxy Note 4, met daarin firmwareversie N910FXXU1DQE2. Daarin zit onder meer de nieuwste security patch voor het toestel, namelijk die van de maand mei. Voor de Galaxy Note Edge is sinds een paar dagen al een update beschikbaar. De mei patch arriveert daar met firmwareversie N915FYXXS1DQE1.

De mei patch bevat 54 verbeteringen in de beveiliging van het Android besturingssysteem. Voor haar eigen apps en aanpassingen voegde Samsung nog elf fixes toe, die het pakket compleet moeten maken. Naast de verbeteringen op het gebied van veiligheid, zien we in beide updates ook nog de gebruikelijke optimalisaties en bugfixes. Onder meer prestaties en stabiliteit worden, aldus Samsung, verder verbeterd.

Inmiddels is het alweer ruim 2,5 jaar geleden dat beide toestellen op markt verschenen. Samsung houdt de beveiliging maandelijks bij, al zit een grote update van het Android systeem zelf er niet meer in. Pas komende herfst. Pas komende herfst zullen ze in ons land eindelijk een echte opvolger krijgen, mits de Galaxy Note 8 – in tegenstelling tot de Note 7 – wel daadwerkelijk uitkomt. Maar daar gaan we, wel vanuit.

(Dank aan iedereen die het meldde!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

  • Faa zegt

   Je hebt gelijk, kost veel werk om alles note 4 van 2.5 jaar te update, tenslot moeten alle providers het goed keuren!! Een hele gedoe, daarom begrijp ik samsung wel een beetje, wel netjes dat ze mei patch leveren voor de note 4!!

   Wie weet komt er wel een update naar 7.0..

 1. Jan Krabbendam zegt

  Sinds de laatste update van eind mei 2017 is mijn Note 4 een RAMP …. Regelmatig een automatische reboot en soms alleen te herstarten na het uitnemen van de batterij …. Voor deze update was er geen enkel probleem.

 2. Jan Krabbendam zegt

  Ik heb inmiddels mijn Samsung Galaxy Note 4 toevertrouwd aan de shredder ( …. tot grote ergernis blijft de Note herstarten ook met nieuwe batterij en na meermalen complete echt schone reinit). Twee jaar oud en alleen ergernis.

Praat mee