En dit is de Galaxy J7 (2017), te zien op persrenders

Na de Galaxy J5 (2017) is nu ook de Galaxy J7 (2017) te zien op een hand vol persrenders zonder verdere verrassingen.

galaxy-j7-2017 En dit is de Galaxy J7 (2017), te zien op persrenders

Nadat we vorige week al de Galaxy J5 (2017) in vol ornaat voorbij zagen komen op een aantal afbeeldingen, is nu ook zijn grotere broer – de Galaxy J7 (2017) – te zien op vergelijkbare plaatjes. En ook nu klopt alles netjes met wat we eerder al over het toestel te weten kwamen.

Het is weer eens de Duitser Roland Quandt die ergens op Samsung’s website een uithoek heeft gevonden waar de plaatjes nu al te vinden zijn. En op die plaatjes zien we de Galaxy J7 (2017) zoals hij een paar weken terug al bij de Amerikaanse FCC was opgedoken, inclusief metalen behuizing met een vernieuwd design.

De Galaxy J7 (2017) zal, afgaande op de uitgelekte plaatjes, straks te koop zijn in het blauw, roze, zwart en goud, inclusief Home knop met vingerscanner, frontflitser, en microSD-slot. De achterkant zal, zo lijkt nu zeker, niet verwijderbaar zijn en de batterij dus niet verwisselbaar – althans, niet door de gebruik(st)er zelf.

Een paar weken geleden kwamen we te weten dat het toestel een 5,5 inch AMOLED scherm heeft met een 1080p full HD resolutie, Samsung’s eigen Exynos 7870 processor, 3 GB RAM en 16 GB opslag. Zowel voor als achter heeft de Galaxy J7 (2017) een 12 megapixel camera.

Het ziet er naar uit dat de gehele nieuwe J-serie – inclusief de Galaxy J3 (2017) – ook in Nederland gaat worden uitgebracht zoals wij onlangs al bij verschillende gelegenheden konden bevestigen.

Galaxy deal tips

Praat mee