Oudere prototypes Galaxy S8 hadden dual-camera setup

Het gebeurt niet vaak dat we zo vlak na de officiële launch van een Galaxy vlaggenschip nog ouwe koeien uit de sloot gaan halen, maar dit keer zijn het toch wel heel bijzondere koeien.

Via Sammobile hebben kregen we namelijk te horen dat er afbeeldingen zijn vrijgegeven op een Vietnamese nieuwssite waarin we een van de eerste prototypes zien van de Samsung Galaxy S8 met, jawel hoor, twee camera’s aan de achterzijde van het toestel. (zie foto’s)

Samsung-Galaxy-S8-Plus-Dual-Camea-Setup-Prototype-01 Oudere prototypes Galaxy S8 hadden dual-camera setupSamsung-Galaxy-S8-Plus-Dual-Camea-Setup-Prototype-02 Oudere prototypes Galaxy S8 hadden dual-camera setup

De die-hard Samsung fans zullen zich nog wel herinneren dat er een aantal maanden geleden een hoop geruchten waren omtrent een mogelijke dual-camera setup voor de Galaxy S8.

Hoewel we ondertussen weten dat zowel de S8 als de S8+ geen twee camera’s hebben was dit dus niet altijd het geval. Het lijkt er namelijk op dat Samsung tijdens het ontwikkelen van haar nieuwe vlaggenschip een aantal verschillende varianten omzet tot werkende prototypes.

Deze worden dan op hun beurt weer getest en op basis van de tests en natuurlijk het kostenplaatje wordt het uiteindelijke ontwerp gekozen.

Dit betekent dus dat de Koreanen wel zeker geïnteresseerd zijn in een dual-camera setup op haar vlaggenschepen… en wie weet krijgen we hier dus meer van te zien zodra de Galaxy Note 8 (?) het daglicht te zien krijgt 😉

(bron)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee