Meer maart security patches: de Galaxy S5 Active doet ook mee

De laatste Galaxy met de Active toevoeging die Samsung in Nederland uitbracht – de Galaxy S5 Active – krijgt vandaag een update met nieuwe security patches tot en met die van maart.

samsung-galaxy-s5-active-officieel Meer maart security patches: de Galaxy S5 Active doet ook mee

Zo arriveert dus op de Nederlandse (én Belgische) Galaxy S5 Active een update met firmwareversie XXU1BQC1. De update brengt gebruikelijke optimalisaties, én nieuwe security patches – die van de maand maart incluis.

Hoewel de S5 Active nooit een update naar Android 6.0.1 Marshmallow kreeg – in tegenstelling tot zijn minder actieve naamgenoot – houdt Samsung de beveiliging van de telefoon tenminste aardig bij. De S5 Active werd in mei 2014 gelanceerd, maar verscheen pas in de herfst van dat jaar in de Nederlandse winkels.

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Praat mee