Daar is ie weer hoor, de Galaxy S8 (en S8 Plus) met een 24 karaat gouden randje!

Het is ondertussen een traditie geworden om vlak na de release van een Samsung (of zelfs Apple) vlaggenschip de rijke lui onder ons eens lekker te verwennen door een gouden variant van de nieuwste smartphones uit te brengen.

En nee we hebben het hier niet over een ‘goudkleurige’ Galaxy S8 maar eentje die met echt 24 karaat goud is omhuld met als klein extraatje een reeks aan mini-diamantjes van de hoogste kwaliteit (VVS1) die aan de achterzijde om het Samsung logo zitten.

Samsung-Galaxy-S8-24K-Gold-Plated1-1024x576 Daar is ie weer hoor, de Galaxy S8 (en S8 Plus) met een 24 karaat gouden randje!

Tja, het moge duidelijk zijn dat het Finse bedrijf Legend dit toestel dan ook niet in grote getallen zal gaan verkopen. Het prijskaartje voor een gouden S8 is namelijk €2790,- en voor een gouden S8 Plus betaal je daar nog eens €100- bij.

En als dat nog niet duur genoeg is geven de designers van Legend je ook nog de mogelijkheid om het Samsung logo te vervangen door een eigen ontwerp en deze speciaal te laten graveren en het hele pakketje ook nog eens in te wikkelen in een speciaal (lees: duur) leren hoesje.

Hoeveel deze extra’s dan nog zouden kosten wordt nog nergens expliciet vermeld, maar als je dan toch bijna drie-duizend euro uitgeeft aan een telefoon zullen die paar extra cijfers je vast niet afschrikken 😉

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

Praat mee