Samsung bevestigt komst Gear 360 Pro camera, release vermoedelijk nabij

Tijdens de Mobile Enterprise Summit heeft Samsung de nog te onthullen Gear 360 Pro camera getoond, aldus haar eigen verslag van het evenement.

hahn-samsung-b2b-gear-360-pro Samsung bevestigt komst Gear 360 Pro camera, release vermoedelijk nabij

Dhr. Hahn, executive VP van Samsung’s B2B team

Geruchten over een ‘pro’-variant van de bekende Gear 360 camera, die mogelijk tegelijk met de Galaxy S8 zijn opwachting zal maken, doken maanden geleden al op. Op wat vage aanwijzingen na, ontbrak tot nu toe ieder spoor van dit apparaatje.

Toch bevestigt Samsung zelf nu dat de Gear 360 Pro eraan komt. Tijdens haar eigen Mobile Enterprise Summit zou hij zelfs al aan het publiek getoond zijn, al ontbreekt vooralsnog ieder ander spoor van deze nieuwe, uitgebreidere 360 graden camera.

Inmiddels is het alweer een jaar geleden dat de Gear 360 in zijn huidige vorm werd gelanceerd, dus uitbreiding van die serie zou mooi op tijd komen. Het eerstvolgende evenement dat gelegenheid biedt is Samsung’s Unpacked, gepland op 29 maart. Daar ziet de Galaxy S8 het levenslicht, maar mogelijk dus ook een of twee andere apparaatjes.

Galaxy deal tips

Praat mee