‘Galaxy S8 (Plus) komt in zwart, zilver en violet, prijs vanaf € 799,-‘

Op basis van informatie van een Europese retailer zou blijken dat de aankomende Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus in het zwart, zilver en violet op de markt zullen komen. Adviesprijs: respectievelijk € 799,- en € 899,-.

samsung-galaxy-s8-evleaks 'Galaxy S8 (Plus) komt in zwart, zilver en violet, prijs vanaf € 799,-'

De Duitse speurneus Roland Quandt heeft gegevens opgesnord bij een Europese winkel, waaruit duidelijk wordt in welke kleuren Samsung de Galaxy S8 en S8 Plus aanvankelijk uit zal brengen, én de adviesprijzen van de toestelversies.

Beide modellen moeten in eerste instantie in een zwart, zilverkleurig en violet – inderdaad! – jasje in de winkels belanden. Deze laatste is dan, als we een gokje mogen wagen, een variatie op dezelfde manier waarop het mooie Coral Blue van de Galaxy S7 Edge (en Note 7) wordt gemaakt.

Ook de adviesprijzen van de S8 en S8 Plus duiken opnieuw op. Met € 799,- voor de 5,7 inch versie, en € 899,- voor de 6,2 inch S8 Plus sluiten deze netjes aan bij eerdere geruchten over (0.a.) de prijs van de Galaxy S8.

Bevestiging van dit alles volgt op 29 maart, tijdens de onthulling van de Galaxy S8. Daadwerkelijk leverbaar zijn beide modellen dan eind april. Wil jij van ons een berichtje krijgen wanneer de S8 (Plus) in Nederland arriveert? Meld je dan aan voor onze notificatieservice:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee