Galaxy S7 Edge met Nougat tip: check het Apparaatonderhoud edge-scherm

In onze serie tips en trucs voor Android Nougat op je Galaxy hebben we er nu eentje speciaal voor de Galaxy S7 Edge: het Apparaatonderhoud edge-scherm.

galaxy-s7-edge-nougat-tip-edge-scherm-apparaatonderhoud-1 Galaxy S7 Edge met Nougat tip: check het Apparaatonderhoud edge-scherm

Nu Android 7.0 Nougat op de Nederlandse Galaxy S7 (Edge) beschikbaar is, begint voor velen de zoektocht naar alle veranderingen en nieuwe snufjes. Wie een Galaxy S7 Edge heeft, krijgt met de update een speciaal nieuw edge-feature: Apparaatonderhoud.

Onlangs zagen we al dat de Apparaatonderhoud functie in Nougat flink verbeterd is. Maar deze functie is niet alleen nu direct in de Instellingen te vinden, maar ook op het edge-scherm. Als het goed is staat hij na de update vanzelf al ingeschakeld, zodat je alleen maar je edge-scherm in beeld hoeft te brengen.  Veeg opzij tot het Apparaatonderhoud edge-scherm tevoorschijn komt, en klaar is Kees.

galaxy-s7-edge-nougat-tip-edge-apparaatonderhoud Galaxy S7 Edge met Nougat tip: check het Apparaatonderhoud edge-scherm

Op het Apparaatonderhoud edge-scherm heb je direc toegang tot de verschillende onderdelen van je Galaxy S7 Edge: opslag, accugebruik, werkgeheugen, prestaties en de beveiliging. Je kunt zelfs met één tik op Nu optimaliseren direct een setje optimalisaties uitvoeren die je toestel opschonen en sneller maken.

Houdt ons in de gaten voor meer Android Nougat tips en trucs – en vergeet na het uitvoeren van de update ook niet die andere handige, nieuwe feature te installeren: Veilige map.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee