Galaxy NotePRO 12.2 krijgt update met nieuwere security patches

Ruim een jaar na de laatste beveiligingsupdate krijgt de Galaxy NotePRO 12.2 er weer eentje. Aan boord zijn alle security patches tot en met die van december j.l.

samsung-galaxy-notepro-12-2-detail Galaxy NotePRO 12.2 krijgt update met nieuwere security patches

 

Drie jaar geleden kwam de Galaxy NotePRO 12.2 op de markt: een 12,2 inch tablet met S Pen stylus. Een jaar geleden fixte Samsung nog het befaamde ‘Stagefright’ lek, en nu – anno 2017 – volgt nog een update met nieuwere security patches.

Om precies te zijn brengt firmwareversie XXS0BPL1 de patches tot en met die van de maand december naar de NotePRO. Hoewel grote updates voor het Android besturingssysteem beperkt en laat arriveerden op de tablet, wordt nu in ieder geval de beveiliging redelijk op orde gehouden, zo lijkt het.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Michiel zegt

    Na deze update(wie had gedacht dat er ooit nog een update zou komen…..) krijg ik meldingen over hardware versnellingsproblemen tijdens afspelen films via VLC. Film speelt wel af. Verder nog niks gemerkt.

Praat mee