Galaxy J3 (2016) krijgt update met maart beveiligingspatch

Slechts een paar weken na de februari patch, rolt op de Galaxy J3 (2016) nu de update met de security patch van de maand maart binnen.

vergelijking-samsung-galaxy-j1-2016-versus-galaxy-j3-2016-verschillen-1 Galaxy J3 (2016) krijgt update met maart beveiligingspatch

In een niet-eens-zo-kleine update krijgt de Galaxy J3 (2016) een update met onder meer stabiliteits- en prestatieverbeteringen, maar vooral de nieuwste security patch: die van maart. Firmwareversie XXU0AQB3 komt in de vorm van een ruim 168 MB grote download, en brengt 73 beveiligingsfixes van Google, en 12 stuks van Samsung zelf naar het toestel.

Uiteraard draait de Galaxy J3 (2016) ook na deze updat nog op Android versie 5.1.1. Android 6.0 Marshmallow is en blijft voorbehouden aan J3-varianten elders ter wereld, die met andere hardware zijn uitgerust. Maar los van het Android versienummer, lijkt Samsung de laatste twee maanden in ieder geval meer van zins om ook de betaalbare J3 op veiligheidsgebied bij te tijd te houden.

galaxy-j3-2016-update-maart-patch Galaxy J3 (2016) krijgt update met maart beveiligingspatch

Als je nog niet vanzelf een melding kreeg dat de nieuwe update beschikbaar is, kun je altijd via Instellingen en Toestel-info naar de optie Software-update gaan, en daar op Updates handmatig downloaden tikken. Let wel: onze ervaring leert dat er vrij veel geïmporteerde J3 (2016)-toestellen circuleren in Nederland. Als jouw toestel tot die groep behoort, kan het zijn dat je deze update op een ander tijdstip ontvangt. Hoe dat zit legden we eerder al uit in: ‘Waarom jouw Galaxy nog geen update kreeg‘.

Beste Galaxy J3 (2016) deals per provider

Reacties

Praat mee