Galaxy A5 (2016) begint aan update met maart patch (update: unbranded)

Samsung’s Galaxy A5 (2016) begint aan de update die het toestel voorziet van de security patch van de maand maart. Op dit moment wordt de update uitgerold naar Vodafone’s branded toestelvariant. Update 6 april: vanaf nu is de maart patch ook beschikbaar op de unbranded A5 (2016).

galaxy-a5-2016-hdr Galaxy A5 (2016) begint aan update met maart patch (update: unbranded)

De Galaxy A5 (2017) mag dan wel lang en breed te koop zijn, zijn een jaar oude voorganger – de A5 (2016) – krijgt uiteraard gewoon de benodigde updates met nieuwe beveiligingspatches. Voor de unbranded toestelversie en voor Vodafone’s variant staat nu firmwareversie XXU4BQC1 klaar.

De update bevat een aantal kleine optimalisaties, maar vooral de nieuwste security patch van de maand maart. Deze patch brengt 73 fixes die Google uitbracht voor het Android besturingssysteem, en 12 fixes die Samsung toevoegde voor haar eigen software.

Zoals gezegd is de update beschikbaar voor Vodafone’s Galaxy A5 (2016) – dat wil zeggen: toestellen die direct bij Vodafone werden gekocht – update: en voor de unbranded versie dus. T-Mobile’s branded toestelversie komt hopelijk ook spoedig aan de beurt.

Heb jij deze update al op jouw A5 (2016) geïnstalleerd? Ben je ook nog andere veranderingen tegengekomen? Schroom niet, deel het hieronder met ons!

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

Praat mee