Eerste generatie Galaxy A7 krijgt update met februari patch

De Galaxy A7 uit 2015 krijgt vanaf nu een update met daarin de recente security patch van de maand februari.

samsung-galaxy-a7 Eerste generatie Galaxy A7 krijgt update met februari patch

Net als in 2016, brengt Samsung dit jaar van haar A-serie alleen de Galaxy A3 (2017) en Galaxy A5 (2017) uit in Nederland. Het grootste model – de A7 – blijft voorbehouden aan markten ver weg. In 2015 was dat nog anders. Toen kwam de 5,5 inch Galaxy A7 wel degelijk ook in ons land in de winkels.

Voor dat toestel staat vanaf nu een nieuwe update klaar, met daarin firmwareversie XXU2BQB1. Los van de gebruikelijke fixes en optimalisaties, draait deze update vooral om het bijwerken van de beveiligingspatch. Na het downloaden en uitvoeren, heeft de A7 alle security patches tot en met die van de maand februari. Daarmee loopt het toestel voorlopig flink voor op de Galaxy A5 en A3 uit dat jaar, die het voorlopig nog moeten doen met hun patches van vorig jaar.

Heb je deze update al op jouw Galaxy A7 uitgevoerd? Mocht je nog geen automatische melding hebben gekregen, kun je ‘m ook handmatig starten via Instellingen -> Toestel-info -> Updates handmatig downloaden. Kom je naast de nieuwe security patch ook nog andere vernieuwingen tegen? Laat het ons hieronder weten!

Galaxy A7 deals per provider

Praat mee