Doos en Dex Station Galaxy S8 (Plus) te zien, verraden meer details

Met de naderende lancering van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus gaat er geen dag – haha, pardon, geen uur voorbij zonder nieuwe informatie en/of beeldmateriaal behorend bij deze toestellen.

Geheel in die geest past dus ook het opduiken van foto’s van de doos van de Galaxy S8 Plus. Nu is een doos met de opdruk ‘S8+’ op zich natuurlijk niet zo interessant, maar aan de achterzijde ervan zien we netjes op een rijtje de inhoud opgesomd.

En zo zien we dus dat de Galaxy S8 Plus – uiteraard net als de plus-loze Galaxy S8 – standaard geleverd wordt met oplader (ai!), vermoeldelijk een microUSB stekker, een stereo headset, een USB connector (type-C, logischerwijs, edoch niet expliciet vermeld), en natuurlijk wat kleine boekjes die nagenoeg niemand ooit leest.

Niet meegeleverd, maar voor menig serieuze smartphonegebruik(st)ers minstens net zo interessant is het DeX Station dock, waarvan we recent al een schematische afbeelding zagen. Via een vroegtijdige vermelding van het apparaatje in een webshop zien we nu de eerste echte afbeelding ervan.

samsung-dex-station-galaxy-s8 Doos en Dex Station Galaxy S8 (Plus) te zien, verraden meer details

Naast de al bekende prijs – € 149,99 – zien we onder meer dat de DeX Station een ingebouwde ventilator heeft, om de erin geplaatste Galaxy S8 (Plus) actief te koelen. Met de telefoon in het dock geplaatst, kun je ‘m via de HDMI en USB aansluitingen verbinden met een monitor, en keyboard en muis. Een speciale desktopmodus maakt het mogelijk je telefoon als PC te gebruiken – zowel voor praktische toepassingen, maar ook – en daarvoor is de koeling dan handig – om te gamen.

Over een week zal Samsung de 5,8 inch Galaxy S8 en 6,2 inch Galaxy S8 Plus daadwerkelijk aan de wereld voorstellen, tijdens een speciaal Unpacked evenement op 29 maart. Pakweg een maand later liggen de toestellen dan daadwerkelijk in de winkels – inclusief het opvallende design, én de nieuwe Bixby digitale assistent.

Wil jij een mailtje van ons krijgen wanneer de Galaxy S8 (Plus) in Nederland arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

Praat mee