Dit is Samsung’s eigen introductiefilm van de Galaxy S8 en S8 Plus

Als je meer wilt weten over de nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus kun je natuurlijk onze uitgebreide hands-on checken. Maar je kunt natuurlijk ook Samsung’s eigen introductievideo bekijken.

galaxy-s8-plus-officiele-video Dit is Samsung's eigen introductiefilm van de Galaxy S8 en S8 Plus

De eerste reacties op Samsung’s nieuwe Galaxy S8 (Plus) lijken erg positief, waarbij vooral lastig te ontkennen valt dat het gebogen ‘Infinity’ scherm inderdaad nogal een blikvanger is. De Zuid-Koreanen zelf lichten natuurlijk graag hun nieuwe toptoestellen ook nog eens toe in een redelijk uitgebreide video.

Uiteraard zien we alle belangrijke aspecten van de Galaxy S8 (Plus) nog eens voorbij komen. Van het scherm, tot de multi-window funtionaliteit, Bixby, gezichtsherkenning, de irisscanner, en de optionele Dex dock. Maargoed, genoeg daarover. Kijk zelf:

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee