Video toont korte glimp Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus

Foto’s van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zagen we inmiddels al vaker voorbij komen. En nu is het tijd voor een videootje.

Waar anders dan vanuit China komt een kort filmpje, waarop de Galaxy S8 en S8 Plus zij aan zij te zien zijn. Beide toestellen zijn verpakt in een of andere case, waardoor we uiteindelijk niet heel goed alle details van het uiterlijk kunnen zien – al helpt de relatief lage resolutie van de video hier ook niet.

In ieder geval krijgen we een goede blik op het Always On Display en de on-screen navigatiee van de Galaxy S8 (Plus), en valt – voor de inmiddels zoveelste keer – te zien dat de schermen van beide modellen erg groot zijn.

Duidelijkheid over hoe handig de vingerscanner aan de achterzijde van de Galaxy S8 is, biedt dit filmpje in ieder geval niet. Daarvoor zullen we vermoedelijk toch moeten wachten tot de officiële lancering, die op 29 maart plaatsvindt.

Wil jij straks een mailtje van ons ontvangen zodra de S8 (Plus) in Nederland arriveert? Schrijf je dan in voor onze emailnotificatie:

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee