Samsung maakt lanceerdatum Galaxy S8 bekend tijdens MWC

In een knap staaltje meta-PR heeft Samsung bekend gemaakt de lanceerdatum van de Galaxy S8 bekend te maken tijdens het Mobile World Congress.

samsung-galaxy-s8-lanceerdatum-dj-koh Samsung maakt lanceerdatum Galaxy S8 bekend tijdens MWC

Lange tijd was er hoop dat Samsung de aankomende Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zou lanceren tijdens het Mobile World Congress, dat op 27 februari van start gaat in Barcelona. Samsung’s topman Dong-jin Koh liet eerder al weten dat dat niet zou gaan gebeuren. Nu laat de beste man wel weten dat hij tijdens de beurs bekend zal maken wanneer Samsung haar nieuwe topmodellen dan wél aan de wereld gaat tonen.

Afgaande op eerdere PR-acties, zal dit waarschijnlijk neerkomen op het aankondigen van een groots Unpacked evenement tijdens het WMC persevenement dat Samsung op 26 februari houdt. Daar zal in ieder geval de Galaxy Tab S3 onthuld worden. Wij verwachten een teaservideo vergelijkbaar met die van de Galaxy View, aan het einde van de lancering van de Tab S3.

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee