Duurste variant Galaxy S8 zou weleens $1000,- kunnen gaan kosten [gerucht]

Dat je een premium prijs betaalt voor een premium toestel is niks nieuws, maar dat die premium prijs kan oplopen tot $1000,- is toch wel even slikken voor ons.

Volgens een bron die we via GSMArena hebben gevonden kan de duurste variant van de Galaxy S8 (128 GB intern geheugen) bijna duizend dollar kosten op de dag van release waarmee het meteen de duurste mainstream smartphone op de markt zou worden.

De ‘gelekte’ prijzen zijn echter puur en alleen een indicatie gebaseerd op Aziatische markten zoals China en Korea. Hier zou de Galaxy S8 namelijk worden verkocht met een 4GB en 6GB met respectievelijke 64GB en 128GB intern geheugen. De duurste van deze opties zou volgens de bron CNY 6,488 kosten, ofwel ongeveer 950 dollar.

Dit zou betekenen dat een eventuele 128GB variant van de Galaxy S8 ongeveer net zoveel zou kosten als een 256GB versie van de huidige iPhone 7 Plus!

Zoals altijd met dit soort geruchten is het verstandig om het nieuws met een korreltje zout te nemen. Bovendien is het nog verre van zeker dat we ook in het westen een 128 GB variant van de Galaxy S8 zullen krijgen.

Maar mochten deze geruchten een indicatie bieden voor de daadwerkelijke prijs van het topmodel van de Galaxy S8 dan kunnen de echte fans maar beter beginnen met sparen 😉

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

Praat mee