Foto toont on-screen Home knop Galaxy S8 als onderdeel van Always On Display

We komen momenteel steeds meer te weten over de interface van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus. Een nieuwe foto laat zien hoe de on-screen Home knop deel is van het Always On Display.

galaxy-s8-plus-live-aod-home-knop Foto toont on-screen Home knop Galaxy S8 als onderdeel van Always On Display

Zojuist kon je al alle verschillende on-screen toetsen zien die de bediening van Samsung’s aankomende Galaxy S8 (Plus) mogelijk maken. Daar stipten we al even aan dat deze toetsen waarschijnlijk drukgevoelig zijn, en dat vertrouwde Galaxy-features – zoals het starten van de camera door twee keer op Home te drukken – nog steeds werken. Echter, er is meer, zoals een nieuwe foto laat zien.

Uit – waar anders – China komt een foto die zowel de Galaxy S8 als de S8 Plus toont, met het Always On Display aan. Dat is allemaal wel prima zo, maar één detail is hier toch relevant genoeg om aangestipt te worden: de on-screen Home knop is deel van het Always On Display (AOD).

Dus hoewel de fysieke Home knop plaats moet maken voor een virtuele toets, is dit er wel eentje die altijd zichtbaar is, en verder net zo werkt als de oude, vertrouwde knop. Je kunt er dus niet alleen de camera mee starten, maar ook gewoon je scherm mee inschakelen met een ‘druk’ erop.

Niet duidelijk is of de on-screen Home knop altijd zichtbaar is, of dat je daar wel het AOD voor in moet schakelen – wat helaas voor een hoger energieverbruikt zorgt. Maar in ieder geval wordt wel stukje bij beetje duidelijk hoe de Galaxy S8 en S8 Plus bediend worden.

(via)

 

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee