‘Galaxy S8 komt in zwart, goud, grijs, release mogelijk direct na onthulling’

Volgens een screenshot van een vermeend bestelsysteem komen de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus begin april op de markt, in de kleuren Orchid Gray – grijs dus, zwart en goud.

galaxy-s8-plus-kleuren-release 'Galaxy S8 komt in zwart, goud, grijs, release mogelijk direct na onthulling'

Helemaal uit de Oekraïne komt een schermafbeelding van een bestelsysteem van een onbekende retailer. Daarin zien we kleuren, prijzen en een datum voor de verkoopstart van de Galaxy S8 en S8 Plus.

De toestellen zullen, al het getoonde legitiem is, in eerste instantie verkocht worden in de kleuren zwart, goud en grijs – pardon, Orchid Gray. Alle toestelversies moeten in week 14 in de schappen verschijnen – dit is vroeger dan tot nu toe verwacht, namelijk vanaf de eerste week van april. Als de onthulling inderdaad op 29 maart is, dan zou de periode tussen lancering en release extreem kort zijn.

Galaxy S8 (Plus) prijs

De prijzen die getoond worden in het bestelsysteem kunnen natuurlijk niet direct omgerekend worden naar euro’s om te weten wat de Galaxy S8 en S8 Plus hier in Nederland gaan kosten. Echter, in vergelijking met gangbare prijzen in die regio lijken ze bevestigen dat beide toestellen inderdaad een stukje duurder worden dan hun voorgangers. Het zou dus zomaar kunnen dat de 5,8 inch Galaxy S8 inderdaad uit gaat komen op een adviesprijs van minimaal € 800,- terwijl de 6,2 inch S8 Plus mogelijk zelfs voorbij de € 900,- kruipt.

Mocht al deze informatie kloppen, dan is het onvermijdelijk dat er in de weken voor de lancering foto’s van beide toestellen gaan opduiken. Dat is tenslotte de prijs voor een release die snel op de onthulling moet volgen – miljoenen toestellen moeten in de weken daarvoor al verscheept worden, met een hoog risico op uitlekken. Wij zijn, dus, benieuwd.

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

  1. Imre zegt

    Ik heb vandaag met een werknemer van Samsung uit Korea gesproken en verklaarde mij dat de Samsung Galaxy S8 in de laatste week van maart of de eerste week van april op de markt zal verschijnen.

    Nu is het afwachten of hij te geloven is maar hij kwam non-verbaal serieus over!

Praat mee