Nieuwe versie Veilige Map app toont waarschijnlijk Galaxy S8 (Plus)

Een nieuwe, nog niet officieel uitgebracht versie van Samsung’s Veilige Map applicatie toont een onbekende telefoon – eentje met alle uiterlijke kenmerken van de Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.

samsung-galaxy-s8-secure-folder-veilige-map-1024x973 Nieuwe versie Veilige Map app toont waarschijnlijk Galaxy S8 (Plus)

Samsung’s Veilige Map app is in feite een feature die oorspronkelijk uit zou komen met de Galaxy Note 7. Dat gebeurde dus niet, en nu zijn de Galaxy A3 (2017) en Galaxy A5 (2017) de enige twee Galaxys die ‘m wel hebben. Pas later dit jaar wordt ‘ie officieel in de Galaxy Apps winkel verwacht, zodat iedereen met een Galaxy en Android Nougat ‘m kan gebruiken. Maar dat is niet waar het hier om gaat.

Een nieuwe, nog niet publiek beschikbare versie van de applicatie toont tijdens de eerste installatie namelijk een interessante voorbeeldtelefoon: een toestel zonder Home knop, en met een enorm scherm met afgeronde hoeken. Dat kan dus in feite alleen de Galaxy S8 en/of de grotere Galaxy S8 Plus zijn.

galaxy-s8-full Nieuwe versie Veilige Map app toont waarschijnlijk Galaxy S8 (Plus)

Een afbeelding van de Galaxy S8, samengesteld uit twee plaatjes in Veilige Map

Veel komen we natuurlijk verder niet te weten over de Galaxy S8, maar het feit dát een applicatie uit de keuken van Samsung zelf het bovenstaande toestel toont, is natuurlijk nagenoeg zekere bevestiging dat het toestel er inderdaad ongeveer zo uit zal zien al bijvoorbeeld screenprotectors enige tijd geleden al suggereerden.

Overigens wordt de uiteindelijke onthulling van de Galaxy S8 pas eind maart verwacht, waarna de verschillende modellen begin april in de winkels liggen. Als je van ons een berichtje wilt ontvangen wanneer het toestel in Nederland arriveert kun je je inschrijven voor onze emailnotificatie:

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Praat mee