Galaxy S5 Plus (SM-G901F) krijgt update met januari patch (+informatie over S5 Neo)

De ‘gewone’ Galaxy S5 had ‘m al, en nu komt ook de Galaxy S5 Plus aan de beurt voor een update met de security patch van januari.

samsung-galaxy-s5-4g-plus-vodafone-kpn Galaxy S5 Plus (SM-G901F) krijgt update met januari patch (+informatie over S5 Neo)

Nadat recent al het ‘basismodel’ van de Galaxy S5 – de SM-G900F – aan de beurt kwam voor de januari patch, is het nu aan gebruik(st)ers met de S5 Plus SM-G901F om dezelfde update te installeren.

Firmwareversie XXS1CAQ7 brengt de patch naar het toestel, die op zijn beurt tot 67 kleine fixes van Google zelf bevat, en nog 28 verbeteringen die Samsung aan haar eigen software toevoegd.

Galaxy S5 Neo

Met deze update is de Galaxy S5 Plus weer helemaal bij – Samsung houdt de ‘plus’-versie net goed update to date als de gewone Galaxy S5. Een ander verhaal is de Galaxy S5 Neo. De laatste update voor dat toestel stamt alweer van voor de afgelopen zomer, en was de sprong naar Android Marshmallow met de security patch van mei 2016. Echter, eergisteren kreeg de Scandinavische S5 Neo wel degelijk de patch van januari 2017, dus met een beetje geluk arriveert deze de komende tijd ook in de rest van Europa, én Nederland.

Beste Galaxy S5 Neo aanbiedingen per provider

Reacties

    • Job zegt

      Update nu twee dagen draaien, alleen telefoon wordt een stuk warmer en de accu lijkt sneller leeg te zijn. Cache al gewist van het toestel. Als ik in een aantal dagen geen verbetering zie dan maar een factory-rest uitvoeren. 🙁

Praat mee