Galaxy A5 (2016) krijgt update met februari security patch

Geheel volgens het vertrouwde maandelijks schema krijgt de Galaxy A5 (2016) haar shot beveiligingsfixes in de vorm van de security patch van februari.

galaxy-a5-2016-update-xxu3bqb1-security-patch-februari Galaxy A5 (2016) krijgt update met februari security patch

Met de net uitgebrachte Galaxy A5 (2017) zou je misschien denken dat de nadruk qua updates voor de Galaxy A5 (2016) wat minder zou kunnen worden. Vooralsnog is niets minder waar: de A5 van vorig jaar krijgt gewoon weer haar maandelijkse security patch – die van februari, dus.

De update, die firmwareversie XXU3BQB1 in een ruim 54 MB groot pakket naar de A5 (2016) brengt fixt in totaal zo’n 50 kleine issues waarvoor Google een patch aan het Android besturingssysteem toevoegde. Zeven verdere fixes komen van Samsung zelf, waardoor het toestel beveiligingstechnisch weer helemaal bij de tijd is.

galaxy-a5-2016-update-xxu3bqb1-security-patch-februari-device-info Galaxy A5 (2016) krijgt update met februari security patch

Natuurlijk kijken we verder ook uit naar de update naar Android Nougat, die dit voorjaar op de Galaxy A5 (2016) zal verschijnen – maar zover is het voorlopig nog niet. Tot die tijd moeten we het doen met de maandelijkse security updates.

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Reacties

 1. zegt

  En de samsung s6 edge en s7 edge ?

  De update voor samsung s6 edge en s7 edge kwa security patch komt eind maart begin april en dan van die maand het zou elke maamd moeten zijn waarom heten het dan de maand updaten

  Ik heb tot opheden voor de s7 edge de security patch van december nog het is onderhand maart

 2. Marcel zegt

  Ik doe die updates ook maandelijks maar ik zag laatst dat een deel van mn fotos en videos het niet meer deden. Video speelt niet af en foto was voor de helft zwart. Ik denk dat het door die updates komen,dus doe geen updates meer.ik had wel van de meeste backups maar niet alles.

 3. zegt

  Ik ben door de laatste update voor de samsung s6 edge januari patch 30 foto.s kwijt helaas en als het nog foto.s waren van dingen dat ik dacht dat is niet erg maar het is van iets wat ik toch wel graag had gehouden

Praat mee