Foto’s uit China tonen Galaxy S8, inclusief on-screen toetsen

Foto’s uit China tonen een Galaxy S8, inclusief Always On Display én met de on-screen toetsen die de fysieke knoppen gaan vervangen.

galaxy-s8-foto-4-on-screen-toetsen Foto's uit China tonen Galaxy S8, inclusief on-screen toetsen

Naar verluid heeft een Chinese maker van screenprotectors een aantal veelzeggende foto’s van de Galaxy S8 de wereld ingestuurd. Te zien is hetzelfde toestel waarvan we gisteren in een app van Samsung zelf al een schematische weergave tegenkwamen.

Dat is op zich allemaal niet erg verrassend meer. Wel leuk is, dat deze Galaxy S8 nu ook aan staat, waardoor we ‘m onder meer zien met Always On Display, en – interessanter – met de nieuwe on-screen toetsen. Om plaats te maken voor het enorme scherm moesten de toetsen onder het display wijken. In plaats daarvan zien we nu dus toetsen op het scherm.

Al met al wil het niet zo erg vlotten met Samsung’s plannen voor stricte geheimhouding van haar volgende generatie topmodellen. Via de makers van Galaxy S8 hoesjes zagen we eerder al – bij vlagen dubieuze – renders voorbij komen, en nu dus zelfs nog wat foto’s van de telefoon in het wild.

De lancering van de Galaxy S8 en zijn grotere broer, de Galaxy S8 Plus, wordt pas eind maart verwacht. Volgens recente geruchten liggen de toestellen daarna al heel snel – begin april – in de winkels. Het is uiteraard helemaal geen slecht idee om je in te schrijven voor onze Galaxy S8 emailnotificatie, als je een berichtje wilt ontvangen zodra de toestellen in Nederland arriveren:

(via)

Beste Galaxy S8 en S8+ deals per provider

Reacties

  1. Hansz zegt

    Vraag mij af waarom dit zo bijzonder zou zijn en het opeens on-screen toetsen heet want hier is gewoon het Edge screen geactiveerd met de snelkoppelingen zoals ook op de S7 edge zit. (activeren door vanaf de zijkant naar boven te swipen)

    • Michel zegt

      Het gaat dan ook niet om de ‘toetsen’ op het edge scherm, maar om de navigatietoetsen onderin, waarvan er op de foto flauw genoeg maar eentje zichtbaar is (de terug toets). Dus dat is wel een beetje verwarrend ja 🙂

Praat mee